Combinatiepakketten

CNH biedt nu ook combinatiepakketten aan, voor mensen die zowel fysieke als psychische klachten ervaren. Voor de meeste zorgverzekeringen zijn hiervoor de contracten inmiddels afgesloten. Informeer altijd even bij Loes voor uw persoonlijke situatie! (loes@counsellingnoordholland.nl)

Het pakket van gecombineerde zorg zorgt vaak voor een snel en efficiënt herstel en lagere eigen bijdrage. Dit is natuurlijk niet alleen voordelig voor uw portemonnee maar ook voor uw dagelijks leven, waarin u weer snel een voldoende kunt ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Er is altijd sprake van een minimale eigen bijdrage van € 50,00 pp (ex btw), zodat wij kostendekkend kunnen werken.
  2. Afhankelijk van de wijze waarop u bent verzekerd, van de contracten die wij met de zorgverzekering hebben mogen afsluiten en hoe uw behandeltraject eruit ziet, kan dit bedrag gelijk blijven of oplopen. Informeer dus even bij Loes, zij kan samen met u uw gegevens van de zorgverzekering bekijken. loes@counsellingnoordholland.nl of bel haar op 06-13144302.
  3. U meldt zich rechtstreeks aan bij Loes en zegt daar even bij dat u graag gebruik wilt maken van het combinatiepakket. U krijgt dan een afspraak toegestuurd voor een multidisciplinaire intake. Na de intake kan Loes u adviseren over welk traject voor u het meest efficiënt zal zijn.
  4. Daarna vindt er een groepsbijeenkomst plaats voor mensen die dezelfde interventies zullen ondergaan. Hier wordt uitsluitend algemene informatie over de behandeling gedeeld en is dus GEEN groepstherapie of lotgenotenbijeenkomst!
  5. Uw behandelingen vinden op basis van individuele afspraken plaats!
  6. Mochten er in de loop van het traject opnieuw algemene zaken gelden, dan zal dat altijd via groepsgewijze informatie verstrekt worden. Hierdoor kunnen wij de kosten drukken en uw eigen bijdrage tot een minimum beperken, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en persoonlijke aandacht.
  7. Loes is fysiotherapeute, natuurgeneeskundige en psycholoog i.o. waardoor zij bevoegd is tot afname van een multidisciplinaire intake. Om deze reden is zij ook uw hoofdbehandelaar en uw contactpersoon.

Let op: Deze combinatiepakketten zijn alleen voor de locatie in Den Helder gecontracteerd!